Lintu-normal.jpg

 

Löysin kivoja applikaatiomalleja netistä. Sieppasin kuvan ja skaalasin sen Wordissä sopivan kokoiseksi. Tulostamisen jälkeen piirsin sen leivinpaperin lävitse, mutta sen voi kopioida myös liimakankaan taustapaperille. Lintukuva löytyi Etsystä, samoin alla oleva pöllö.

 

P%C3%B6ll%C3%B6-normal.jpg

 

Innoistuin kokeilemaan millainen pöllöstä tulisi tilkkujämistä ja napeista. Tuloksesta ei tullut pöllökuvan vertaista, mutta tiheätä siksakkia tekevällä koneella ja applikointilangoilla siitä voisi saada korjattua hienon. En ole nimittäin vielä ommellut nappeja kiinni kankaaseen.

P%C3%B6ll%C3%B6%202-normal.jpg

Kuvasta tuli useista yrityksistä huolimatta toivottoman pehmeä, mutta tästä saa vähän suuntaa, millainen tekeleen alku siitä tuli rikkinäisen lakanan palalle. Tästä alusta voisi jalostaa vaikkapa kukkaron, jos sitä saisi paranneltua. Vantaan Aikuisopistossa on tänä kesänä kaksi kukkarokurssia - tiedä vaikka saisin inspiraation ja osallistuisin. Kesäkuun kurssilla on vielä reilusti tilaa.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut kukkaron tekemisestä. Etsyssä on myynnissä huikeita kukkaronkehyksiä, kuten kristallinen rusettikoristeinen kaunistus. Harmi vain, että kurssilla on tarjolla vain muutama vaihtoehto kehyksiksi. Ehtisivätköhän he toimittaa kukkaronkehykset Suomeen ennen kurssia?

Westiemalli-normal.jpg

Söpön applikaatiotyön saisi aikaiseksi myös näistä koirankuvatuksista. Toivottavasti näistä löydöistä on iloa ja inspiraatiota myös blogini lukijoille.