3274153973_f7d81df8a4_b.jpg

CC: Flickr/Snugg LePup

Sain avoimen väylän kautta opiskelupaikan Haaga-Helian Communication Management -ohjelmasta (yamk). Olin historian ensimmäinen avoimen väylän kautta valittu COMMA-opiskelija. Opinnot alkavat elokuussa 2015.

Tein taulukon puuttuvista pakollisista kursseista ja kursseista, jotka haluan luultavasti suorittaa ylimääräisinä. Siitä tuli aikamoinen lista, vaikka olenkin jo suorittanut 30 opintopistettä ja lisäksi parista kurssista on vielä arvosanat saamatta.

3154841718_1a01b99b0b_b.jpg

CC: Flickr/Scott Akerman

Opintojen etenemistä häiritsee pahiten se, että minulla ei ole vielä opinnäytetyön aihetta eikä yritystä jolle tehdä se. Jos olen poikkeuksellisen onnekas, onnistun saamaan syksyksi vielä työpaikankin, mutta olen hieman skeptinen näin hyvän tuurin suhteen. Jos saisi edes määräaikaisen työpaikan, niin työnäytteistäni voisi koota portfolion. Siitä ei kuulemma yleensä saa niin hyvää arvosanaa kuin tutkimus- ja kehittämistyöstä, mutta pääasiana minullahan on valmistuminen.

Toistaiseksi vetkutan opinnäytetyön aloittamista näillä mielenkiintoisilla ylimääräisillä kursseilla. Jostain sen opinnäytetyön aiheenkin on löydyttävä ja mielellään sellainen aihe, joka kiinnostaa minuakin. Kivointa olisi tehdä opinnäytetyö portfoliona: koota työssä kirjoittamiani tiedotteita, editoimiani artikkeleita, laatimiani somepostauksia tai suunnittelemani lehtikonseptiuudistus työnäytteinä yhteen ja kirjoittaa niiden ympärille teoriaosuus sekä kuvaus siitä, mitä olen oppinut näitä työnäytteitä tehdessäni. Se tosin edellyttäisi sitä kauan haaveilemaani työpaikkaa, johon voisin nyt saada jopa palkkatukea. Toivottavasti onneni kääntyy paremmaksi!

Pakolliset kurssit

Opintopisteitä

Ajoitus

Applied Research and Development

5

Kevät -16

Tools for Analyzing and Forecasting

5

Kevät -16

Project Management

5

Syksy -15 tai AHOT

Leadership Communication

5

Kesä -15

Thesis Seminar

0

Syksy -15 ja kevät -16

Thesis: Research and Development Project

30

Kevät -16?

Ylimääräiset kurssit

 

 

Current trends: Integrated Marketing Communications

5

Syksy -15

Corporate Social Responsibility/Metropolia

5

Kesä -15?

Sustainability Marketing and Communication

3

Syksy -15?

Conversation in English

3

Syksy -15?

Yritysviestinnän uudet ympäristöt

5

Syksy -15?

Advanced Course in Social Media Marketing

5

?